O nama

Neum-BiH.com je turistički internet portal namjenjen za oglašavanje smještaja u Neumu. Portal je počeo sa radom i zvanično objavljen u Maju 2010. godine i od tada bilježi stalni porast posjećenosti. Mnogo objekata je već objavljeno i nadamo se da će i ostali prepoznati ovu jedinstvenu ponudu i oglasiti smještaj u Neumu po najpovoljnijim mogučim uslovima.

Portal Neum-BiH.com se konstantno unapređuje i mijenja. Uvode se nove funkcije i nove opcije za korisnike. Našom komunikacijom sa svim korisnicima, kako sa vlasnicima, tako i sa posjetiocima uvidjeli smo šta tačno žele i to smo im i obezbjedili.

Imamo dosta iskustva u ovoj oblasti i želimo ga iskoristiti na način da izgradimo web portal na kojem će posjetioci moći naći sve što ih zanima prije odlaska na odmor u Neum.

Osnovna namjena portala Neum-BiH.com je da obuhvati u uveže sto više ponuda smještaja u Neumu i ponudi posjetiocima sve informacije na jednom mjestu. Ovdje posjetioci mogu naći smještaj u Neumu po najpovoljnijim cijenama. Mogu pronaći apartmane, sobe, pansione, ville, hotele, itd., sve na jednom mestu.

Također i našim dragim iznajmljivačima želimo ponuditi mjesto na internetu, njihov mali prostor gdje mogu objaviti svoj smještaj i pretstaviti se cijelom svijetu. Svoje oglase mogu uređivati po želji kad god to žele. Također od nas mogu zatražiti pomoć u svako doba dana, a mi ćemo se potruditi da rjesimo sve njihove probleme i ućiniti sve kako bi bili zadovoljni.

Osim smještajnih kapaciteta želimo da ponudimo posjetiocima i informacije o određenim turističkim sadržajima u Neumu i svemu onome što mogu vidjeti i posjetiti dok borave u Neumu. Dajemo mogućnost svima da aktivno učestvuju u izgradnji portala Neum-BiH.com i objavljuju razne sadržaje na portalu.

Neum-BiH.com. Sva prava pridržana.

Kontakt formular

Ovim putem šaljete poruku administratorima